سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ایران اسلامی

 

برگی از تاریخ انتخابات در جمهوری اسلامی ایران :انتخابات ازاد

سال 1367 تعدادی از اعضای جامعه روحانیت مبارز نسبت به لیست اعلام شده برای انتخابات مجلس سوم اعتراض داشتند و چون در قلیت بودند طی بیانیه ای از جامعه روحانیت مبارز جدا شده و  مجمع روحانیون مبارز نام گرفتند . که این کار با تایید امام خمینی ره انجام شد.

در این زمان در بین مردم جامعه روحانیت مبارز جناح راست و مجمع روحانیون مبارز جناح چپ نام گرفت .

انتخابات سومین دوره مجلس شورای ملی پس از انقلاب بهمن 1357 در روز 19 فروردین 1367 برگزار گردید و در تاریخ 7 خرداد 1367 اولین جلسه مجلس برگزار شد. رییس مجلس حجت الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی بود که پس از انتخاب وی بعنوان رییس جمهور، مهدی کروبی رییس مجلس شد و حسین هاشمیان و اسدالله بیات نائب رییسان بودند. این مجلس بیشتر حال و هوای جناح چپ را داشت.

در انتخابات ریاست جمهوری بعدی آیت الله هاشمی رفسنجانی بعنوان یکی از اعضای برجسته جناح راست به پیروزی رسید که این پیروزی در انتخابات بعدی نیز تکرار شد .

البته در مجلس چهارم و پنجم جناح راست پیروز میدان بود

انتخابات چهارمین دوره مجلس شورای اسلامی، 21 فروردین 1371 برگزار گردید و در تاریخ 7 خرداد 1371 اولین جلسه مجلس برگزار گردید. رییس مجلس حجه الاسلام علی اکبر ناطق نوری و نائب رئیسان حسن روحانی، سید اکبر پرورش، محمدعلی موحدی‌کرمانی، حسین هاشمیان بودند.

انتخابات پنجمین دوره مجلس شورای اسلامی، در 18 اسفند 1374 برگزار گردید . در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی، علاوه بر جامعه روحانیت مبارز تهران و گروه‌های پیرو خط امام (ره)، حزب سیاسی تازه تاسیس جمعی از کارگزاران سازندگی ایران به رقابت پرداختند.

در انتخابات ریاست جمهوری بعدی حجت اسلام خاتمی از بزرگان جناح چپ به پیروزی دست پیدا کرد

در این زمان تغییراتی در طرز تفکر بعضی از بزرگان جناح چپ و راست روی داد که در جناح چپ اصلاح طلب و جناح راست اصول گرا نام گرفت.

انتخابات مجلس ششم با پیروزی جناح چپ و اصلاحات مواجه شد .

در دومین جلسه مجلس در 10 خرداد 1379 هیئت‌رئیسه? موقت انتخاب شدند. در این رای‌گیری مهدی کروبی با 186 رای مثبت و 63 رای ممتنع رییس‌مجلس شد و مجید انصاری با 146 رای مثبت و ابوالقاسم سرحدی‌زاده با 85 رای مثبت نیز نایب‌رییس اول و دوم شده؛ سهیلا جلودارزاده، ناصر خالقی ، محمد قمی، علی شکوری راد، اسماعیل جبارزاده، جلال جلالی‌زاده منشیان؛ تابش، سید حسین هاشمی، سازگارنژاد نیز کارپردازان موقت شدند.

تصمیم برای انتخاب کروبی به عنوان رییس مجلس ناشی از مصلحت‌ سنجی و هماهنگی قبلی بهزاد نبوی و برای کاهش تنش در روابط مجلس ششم با جناح راست و رهبری نظام بود.

هیئت‌رییسه ی دایم مجلس هماهنگی بیشتری با خواست افکار عمومی و نتیجه انتخابات داشت. گرچه کروبی همچنان به ریاست رسید، اما بهزاد نبوی (از سازمان مجاهدین انقلاب) و محمدرضا خاتمی از جبهه مشارکت نایب‌رییس اول و دوم رییس انتخاب شدند. 248 نماینده در رای گیری حضور داشتند.

انتخابات ریاست جمهوری بعدی در سال 1380 با پیروزی حجت السلام خاتمی به پایان رسید.

انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی ، 1 اسفند 1382 خورشیدی، برگزار گردید و در تاریخ 7 خرداد 1383، اولین جلسه مجلس هفتم برگزار شد.


رییس مجلس هفتم، دکتر غلامعلی حداد عادل و نائب رئیسان آن، مهندس محمدرضا باهنر و محمدحسن ابوترابی فرد بودند.

اعضای هیات رییسه مجلس نیز (در سال اول) عبارت بودند از:

سید احمد موسوی، حمیدرضا حاجی بابائی، علیرضا زاکانی، حسین سبحانی نیا، موسی قربانی و جهانبخش محبی نیا، به عنوان منشی

احمد ناطق نوری، حسن نوعی اقدام و محسن کوهکن، به عنوان کارپرداز

مجلس هفتم، مصادف با سالهای پایانی دولت محمد خاتمی بود.

در انتخابات ریاست جمهوری 1384 افراد زیاد و با طرز تفکر های متفاوت کاندیدا شدند .

در این انتخابات آقای هاشمی رفسنجانی یکی از اعضای ارشد روحانیت مبارز (راست سنتی ) و آقای کروبی موسس مجمع روحانیون مبارز (چپ سنتی)، مصطفی معین یکی از وزرای دولت خاتمی که کاندیدای جناح اصلاحات بود و اقای احمدی نژاد که با دارا بودن طرز تفکر اصول گرا ولی مستقل به صحنه آمد و آقای لاریجانی و قالیباف که هردو طرز تفکر اصول گرا داشتند و.....

در این دوره هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد به دور دوم رفتند و کروبی با اختلاف اندک از رسیدن به دور دوم باز ماند یعنی این که در دور دوم رقابت  به طور کلی درون جناح راست به معنی کلی  بر قرار شد که با پیروز احمدی نژاد طرز تفکری که به اصول گرایی بسیار نزدیک بود رای آورد

انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، در تاریخ 24 اسفند سال 1386 خورشیدی در سراسر ایران برگزار شد. در مرحله اول انتخابات، از 205 کرسی مورد تایید مجلس شورای نگهبان (آرای 3 حوزه انتخابیه باطل شد) 29 نامزد انتخاباتی اصلاح طلب (معادل 14 درصد)، 153 نامزد انتخاباتی اصولگرا (کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان و ائتلاف فراگیر اصولگرایان) (معادل 74?5 درصد)و 23 نامزد انتخاباتی مستقل (معادل 11?5 درصد)، به مجلس هشتم راه یافتند.

پیش از تشکیل مجلس هشتم، فراکسیون اصولگرایان مجلس هشتم، تشکیل جلسه داد و از میان علی لاریجانی و غلامعلی حدادعادل، علی لاریجانی را بعنوان رئیس مجلس هشتم برگزید.

انتخابات ریاست جمهوری دهم در سال 1388 برگزار شد . در این دوره از انتخابات  آقایان محمود احمدی نژاد ، میرحسین موسوی ، مهدی کروبی و محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شدند که آقای احمدی نزاد مورد حمایت اصول گرایان و میر حسین موسوی و کروبی مورد حمایت اصلاحطلبان و محسن رضایی مستقل بود .

 در این دوره  محمود احمدی نژاد با اختلاف 13 میلیونی با نفر دوم میرحسین موسوی به اعنوان ریس جمهور منتخب شناخته شد .

از نکات جالب این دوره حمایت  عدم تمکین جناح اصلاح طلب به نتیجه انتخابات بود .

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در آدینه 12 اسفند 1390 برگزار شد. در این دوره رقابت بر سر 290 کرسی بود. در دور نخست انتخابات 223 نامزد به مجلس راه یافتند و رقابت 135 نفر برسر 65 کرسی به دور دوم کشید که در نیمه? اردیبهشت 1390 برگزار شد. در کل با ابطال بعضی حوزه‌ها از مجموع 290 کرسی مجلس تکلیف 286 کرسی مشخص شد و 4 کرسی در انتخابات میان‌دوره‌ای برگزار خواهد شد.

نکته? مهم این بود که مجلس نهم پوست‌اندازی‌ای اساسی کرد و 169 نماینده? مجلس هشتم از این مجلس جا ماندند. یعنی در برابر 286 نماینده? برگزیده، نزدیک به دوسوم مجلس تغییر کرد. در میان چهره‌هایی که از مجلس جا ماندند، افرادی شاخص به چشم می‌خورند که دسته‌ای در پی رد صلاحیت ولی بیشترشان برای رای نیاوردن ماندند. بیشتر این چهره‌ها از جمله مصطفی کواکبیان رهبر حزب مردم‌سالاری، از اصلاح‌طلبان اند.

وزارت کشور مشارکت مردمی را 30?905?605 نفر و به میزان حدود 64?2 درصد واجدان شرایط اعلام کرد.

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم  آخرین انتخاباتی هست که تا کنون انجام شده است . در این انتخابات 8 نفر توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند که اقایان حداد عادل و عارف اعلام انصراف کردند و این انتخابات با کاندیداتوری  6 نفر برگزار شد که با پیروزی حسن روحانی پایان یافت .

در این انتخابات  ریاست جمهوری  تنها کاندیدایی که مورد حمایت احزاب قرار نگرفت مهندس غرضی بود .

تنها کاندیدایی که عضو احزاب بود دکتر روحانی بود که عضو جامعه روحانیت مبارز می باشد .

نکته بسیار جالب این انتخابات  این بود که ، مجمع روحانیون مبارز بعنوان اولین حزبی که نام چپ رو به خود گرفت و همچنین احزاب اصلاح طلب، از  حسن روحانی حمایت کردند که ایشان نیز عضو جامعه روحانیت مبارز- اولین حزبی که نام راست رو مردم به ان دادند - می باشد

 

 

 

 

 


ارسال شده در توسط بچه ریشو

سلام

دوهفته ای بود که مسافرت بودم و از وقتی که تنهایی دارم این وبلاگ رو می چرخونم وقتی نیستم این وب می خوابه

خوب بهر حال

بعد از انتخابات می خوام اولین مطلب مربوط به انتخابات رو طنز توی وبلاگم بزارم .

برای همین این مطلب رو از جهان نیوز براتون می زارم

ه گزارش جهان، نشریه پنجره نوشت: در ایام انتخابات، بازار پیامک‎های طنز داغ‎تر شده بود. مردم در قالب طنز دیدگاه‎های سیاسی‎شان را رد و بدل می‎کردند. برخی از این پیام‎ها که قابل چاپ بود، در ادامه می‎آید:

قبل از انتخابات:
فکر می‎کنم غرضی واقعا توجیه نیست که روی کاغذ، اون هم می‎تونه رئیس‎جمهوری بشه. کلا فکر می‎کنه به‎عنوان یکی از مردم اومده تو مناظره.

فقط غرضیه که می‎تونه در پاسخ به همه سؤالات، تاریخ ایران رو از زمان هخامنشیان تا احمدی‎نژاد زیر تیغ نقد ببره.

واکنش روشن‎فکران لندن‎نشین به نتایج انتخابات:

سؤال: کی اول شد؟

1- جلیلی
خب از اولش معلوم بود، اینا نمی‎ذارن کسی دیگه رئیس‎جمهوری شه. اسکلایی مث شما بازیچه اینا میشن
2- قالیباف
خب از اولش تابلو بود جلیلی رو آوردن که قالیباف انتخاب بشه، شک داشتی؟ ... واقعا اسکلی
3 - رضایی
میدونستم، اینا بهرحال یه سری رو رو می‎کنن، اما یکی رو می‎خوان که هم از خودشون باشه، هم سوپاپ اطمینان باشه. خیلی واضح بود از اولش. اسکلا چرا نفهمیدید از اول
4 - ولایتی
خب تابلو بود، از خودشون یکی رو انتخاب کردن بقیه هم سرکاری بودن، شمام اسکل بودید رفتید دنبال روحانی
5 - روحانی
معلوم بود، اینا گیر کردن تو کار هسته‎ای، روحانی رو آوردن که نجاتشون بده. شماهام افتادید دنبالش، فقط کمک کردید به اینا که نجات پیدا کنن. اسکلید همه‎تون
6 - غرضی
دفه پیش هم یکی انتخاب شد که هیشکی فک نمی‎کرد، این دفه هم همون کارو کردن، سخت نیست درک این چیزا اسکل جان

«فرصت» و «ظرفیت» می‎خوان بعد از انتخابات از سعید جلیلی شکایت کنن. زخم شدن.

کاش برای ازدواج هم مثل انتخابات عمل می‎شد. چند‎تا نامزد توسط مامانم تأیید صلاحیت می‎شدن. می‎آمدن دونه دونه از هنر‎های خود و برنامه‎هاشون برام توضیح می‎دادند، بعدش منم سر فرصت با بصیرت و آگاهی همسرمو انتخاب می‎کردم.
مهم‎تر این که: هر چهار سال یکبار هم فرصت داشتم یه حماسه دیگری بیافرینم!

هنگام شمارش آراء:
پیامک رضایی به غرضی: اگه رأی نیاوردی ناراحت نشو! منم اولاش تفریحی کاندیدا می‎شدم!

پیامک کروبی به روحانی: نخواب حسن! خطرناکه حسن!

غرضی تنها کسیه که امشب راحت خوابیده!

یه روز روحانی و قالیباف داشتن می‎رفتن دور دوم، جلیلی میاد می‎گه: ئه‎، ئه، ما سه تا رو کجا میبرید؟

بعد از انتخابات:

احمدی نژاد الان داره لامپ مهتابی اتاقشو باز می‎کنه، می‎گه خودم خریدم می‎خوام ببرمش.

حکومت حاضر نشد حتی فقط چیزی حدود 250هزار رأی را جابه‎جا کند تا انتخابات به دور دوم برود، ولی 11میلیون رأی را هم نخواند و هم جابه‎جا کرد! مملکته داریم؟!

قالیباف اعلام کرد تا اطلاع ثانوی اتوبان امام علی، صدر و حتی همت مسدود است؛ آشغال‎هاتونو هم بدید روحانی جون‎تون براتون ببره

هم سازش هم تسلیم درود بر روحانی

پیامک روحانی به قالیباف: نه خوشگلم نه بورم، الان رئیس جمهورم

بدبخت شدیم رفت، مثل اینکه روحانی دیشب تو شلوغیا کلیدشو گم کرده!

آقا شاید باورتون نشه، از موقعی که روحانی رئیس جمهور شده، کشوی میزم راحت بسته میشه. روحانی متشکریم!

از رئیس جمهوری می‎خواهیم فیلترینگو از دوماه دیگه برداره؛ من پروکسی سه ماهه خریدم، استفاده کنم حیفه

قراره اگر تیم‎ملی کره رو نبره و نره جام‎جهانی، بریزیم بگیم تقلب شده

تو این یک هفته مملکت از شرایط شعب ابی‎طالب به لاس و گاس تغییر کرده

دولت غم سراومد / رفیق اکبر اومد / ببین چه با ناز اومد / حسن کلید ساز اومد

خوب خدای عزیز! بابت این شادی‎ها خیلی ممنونیم، حالا برو سر اصل مطلب و بگو دقیقا از ما چی می‎خوای!؟

احمدی‎نژاد در حال برگشت به گرمسار: یادش بخیر پارسال این موقع نیویورک بودیم

روحانی از غرضی دعوت کرد به همراه چندنفری که به او رأی دادند برند منزلش برا شام

آن چنان صلوات‎های جلیلی فرستادند که فضا روحانی شد

میگن اشتون مهرش رو گذاشته اجرا

میگن قالیباف دستور داده پل صدر رو خراب کنن باهاش تونل توحید رو پر کنن

آگهی مناقصه فروش تجهیزات سازمان انرژی اتمی: سانتریفیوژ دانه‎ای 20هزارتومان

مرکز تحقیقات صدا و سیما اعلام کرد: طبق شیب افزایش رشد آراء کاندیداها، قالیباف دو دوره دیگر و رضایی پنج‎ دوره دیگر رئیس جمهور خواهند شد.

محسن رضایی به اعضای ستاد تبلیغاتی‎اش گفت: جهت جلوگیری از اسراف در هزینه‎های تبلیغاتی خواهشمند است بنرها را مرتب تا کنید تا در دوره بعدی استفاده کنیم.

انتخاب شایسته سید حسین موسویان به سمت دبیر شورای امنیت ملی را به جبهه پایداری و نامزد اصلح‎شان تبریک عرض می‎کنیم.

ذکر برخی اصولگرایان: یا حجت‎بن الحسن / کلیدو بگیر از حسن

دکتر شریعتی: «ایام انتخابات شده، یادی از ما نمی‎کنید؟ بی‎معرفتا!»


ارسال شده در توسط بچه ریشو

سلام من الان حدود دو هفته ای هست که در مسافرتم و هنوز نتونستم درست به اینترنت دست پیدا کنم و فقط از این چند دقیقه برای اطلاع زسانی به شما دوستان استفاده کردم .

یا علی

الان بجنوردم


ارسال شده در توسط بچه ریشو

روزنامه وطن امروز در سرمقاله صبح امروز نتایج مناظره روز جمعه (10 خرداد) را بررسی کرده است.

در ذیل متن کامل را می‌خوانید:

وقتی با نمایش یک تصویر می‌توان فهمید کسی که 4 سال معاون اول رئیس‌جمهور بوده فرق بین معدن و دره توریستی را نمی‌داند دیگر چه خرده‌ای به نحوه سوالات مناظره عصر روز جمعه می‌توان گرفت؟! لااقل این همه داد و قال معنا ندارد، چرا که روش‌هایی هست که در آن می‌شود خروارها مفهوم و اطلاعات درباره شخصیت فرد کاندیدا به مخاطب منتقل شود.
 
بنده این حرف را از اساس غلط می‌دانم که آن عزیز خطاب به آقای حیدری گفت «این 8 نفر را رئیس‌جمهور بدانید»! اینها کاندیدای ریاست‌جمهوری‌اند. کسی که هنوز رئیس‌جمهور نشده شأن خدایگانی برای خود قائل است و گفتن یک بله و خیر در پیشگاه ملت را کسر شأن می‌داند، وای به روزی که رئیس‌جمهور شود.
 
به نظر می‌رسد اشکال بخش دوم مناظره اقتصادی در عدم همخوانی فرهنگ حاکم بر سوالات با فرهنگ تکبر حاکم بر روح رقابت‌های سیاسی کشور بود. در هر حال کاندیدایی هم که به این نحوه سوالات اعتراض داشت، می‌توانست در یک کلام اعتراض خود را بیان کند و اتفاقا در نحوه اعتراض، حرکات هیستیریک دون شأن یک کاندیدای محترم از خود بروز ندهد.
 
جالب اینجاست یکی از کاندیداها گفت: من به احترام مردم به این سوالات پاسخ نمی‌دهم اما 10دقیقه بعد گفت: من به احترام مردم پاسخ می‌دهم! یعنی تغییر عقیده ظرف 10 دقیقه!
 
درباره بخش اول مناظره هم یکی ـ دو کاندیدا گفتند وقت کم بود و شیوه را نپسندیدند. برای اظهارنظر 8 کاندیدا واقعا انتظار داشتند چه میزان وقت توزیع شود؟ به نظر من بخش اول مناظره بسیار دقیق و متین طراحی شده بود و این امکان بود که کاندیداها با هم چالش کنند اما شاید خاطره بد سال 88 باعث شد کاندیداها خود تمایل به چالش با یکدیگر نداشته باشند و بیشتر به فکر بیان دیدگاه‌های خود باشند یعنی رویکردی اثباتی داشته باشند که این اتفاقا امر مبارکی است. چرا همیشه ما باید به دنبال دعوا باشیم؟ اما از همین بخش اول مناظره می‌شد بسیاری مسائل را دریافت کرد.
 
اینکه: 1- کدام کاندیدا توانایی و هوشمندی این را دارد که در پاسخ به سوال اقتصادی طرح شده در 3 دقیقه دیدگاه خود را مختصر و مفید و همه‌فهم بیان کند. در اینجا باید گفت زمان رکن مهم مناظره روز جمعه بود؛ رئیس‌جمهور حتما باید حضور ذهنی، سرعت عمل و قدرت انتقال مفاهیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن را داشته باشد و الا ما که سخنران همایش قرار نیست انتخاب کنیم که طالب زمان بیشتر باشیم.
 
رئیس‌جمهوری که نتواند در 3 دقیقه درباره یک موضوع دیدگاه خود را برای مردم شرح دهد، قطعا تبدیل به «رئیس‌جمهور حرف» خواهد شد و حوصله همه ملت را سر خواهد برد؛ مردم از حرف خسته شده‌اند.
 
2- کدام کاندیدا در طول مناظره سرزنده‌تر و انرژیک‌تر بود؛ قطعا بیان یک ایده با روحیه‌ای سرزنده و با انتقال انرژی به مخاطب از یک بیان خموده و کشدار موثرتر و بهتر است. مردم رئیس‌جمهور خموده نمی‌پسندند. و اینکه کدام کاندیدا تا آخر 4 ساعت برنامه آثار خستگی در چهره‌اش هویدا نشد. در اظهارنظرها دیدم که بعضی کاندیداها هم گفته بودند 4 ساعت طولانی بود. قطعا رئیس‌جمهور آینده باید توانایی یک جلسه فشرده 4 ساعته را دشته باشد، اینکه دیگر بدیهی است! به هر حال از نظر نگارنده مناظره عصر جمعه با همه اشکالاتی که می‌توان به آن گرفت، عیار مدیریتی کاندیداها را مشخص کرد. توده مردم که همان بینندگان تلویزیون باشند استاد دانشگاه یا عضو هیات علمی یا سخنران علمی همایش اقتصادی نمی‌خواهند انتخاب کنند؛ رئیس‌جمهور می‌خواهند انتخاب کنند. مدیریت زمان، سرعت عمل، قدرت انتقال مفاهیم، نگاه رو به جلو و منش رفتاری از جمله پارامترهایی است که از مناظره روز جمعه برای مردم قابل استخراج بود. در پایان لازم به ذکر می‌دانم، این یادداشت به معنای آن نیست که روش‌های دیگری را نمی‌شد برای مناظره در نظر گرفت.


ارسال شده در توسط بچه ریشو
سایت دکتر جلیلی 5 شایعه را تکذیب کرد

پایگاه اطلاع رسانی سعید جلیلی 5شایعه درباره وی را تکذیب کرد.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی سعید جلیلی، «در مذاکرات قبل وقتی تهدید کردند اگر کوتاه نیایید به ایران حمله می کنیم، سعید جلیلی پای مصنوعی خود را درآورد، روی میز گذاشت و گفت: این پا را در جنگ قبلی دادم، پای دیگرم را هم در جنگ بعدی می‌دهم و سالن را ترک کرد.»
 
این عبارت به کرات در اینترنت کپی – پیست شده است. عبارت تکان‌دهنده‌ای‌ است برای بعضی‌ها. فقط یک نکته درباره آن وجود دارد که خلاف واقع است و صحت ندارد. در مذاکرات هسته ای هیچ وقت چنین اتفاقی نیفتاده است.
در بعضی از روایات مطرح شده در باب مذاکرات نقل شده که وی به نشانه اعتراض به مسئله‌ای سالن مذاکره را ترک کرده است در حالی که ایشان در مذاکرات هسته‌ای هیچ وقت سالن مذاکره را ترک نکرده اند. ضمنا ماجرای حافظ قرآن بودن ایشان هم که در برخی پایگاههای اینترنتی نوشته شده واقعیت ندارد.
 
کاندیدای دولت و مشایی بودن آقای جلیلی هم واقعیت ندارد. همانطور که کاندیدای رهبری بودنش هم واقعیت ندارد. همان طور که خبر تحویل ستادهای مشایی به ستادهای مردمی او درست نیست. برای سعید جلیلی همه اینها، حاشیه است. او اهل حاشیه نیست.
 
***
پی نوشت سایت جلیلی: به دوستانی که هر کدام از پنج – شش گزاره نادرست بالا را در سایتی یا وبلاگی بازنشر داده اند، پیشنهاد می کنم تکذیبیه اش را هم بگذارند تا به قول آقای جلیلی آخرت شان را خرج دیگری یا دیگران نکرده باشند و در ضمن مدیون دیگرانی که با خواندن مطلبشان احیانا دچار اشتباه شده اند، نشده باشند. خوب است اولین منتشرکنندگان این مطالب هم کمی درباره کاری که کرده اند فکر کنند. شاید تجدیدنظری در نحوه نگاهشان به دنیا لازم باشد.
********************
وقتی همه از شایعه سوی استفاده می کنند  جلیلی دورغ را هرچند به نفعش باشد تکذیب می کند
رای من صداقت هست یعنی دکتر جلیلی

ارسال شده در توسط بچه ریشو
   1   2   3   4      >